Despre companie

     Agenția EGO Imobil oferă servicii în domeniul imobiliar atît în Chișinău, cît și în suburbii. Noi suntem pe piața serviciilor imobiliare deja de cîțiva ani și în acest timp s-a format o echipă de profesioniști, care și-a extins domeniul activităților sale devenind un concurent demn. În activitatea sa, organizația folosește tehnologii inovatoare și respectă toate principiile relațiilor civilizate. Agenția imobiliară EGO Imobil oferă o gamă largă de servicii pentru cumpărarea, vânzarea, închirierea, furnizarea de servicii și întreținerea oricăror tranzacții imobiliare. Agenția noastră oferă proprietarilor de locuințe o evaluare gratuită a imobilului și consultanța necesară pentru a le asigura confortul în luarea unei decizii corecte.

Agenția imobiliară EGO Imobil și avantajele colaborării cu noi:


- Dacă ați decis să apelați serviciile unei agenții imobiliare în Chișinău, puteți fi 100% sigur în EGO Imobil.
- Agentul nostru va sta la dispoziție atît timp cît aveți nevoie; clienții - sunt prioritari oricînd.
Toate sarcinile sunt efectuate în mod clar, rapid și îndeplinesc cerințele clientului.
Vă recomandăm să solicitați ajutor la personalul nostru profesional, deoarece noi avem experiența și practică în domeniu dat:
- Utilizarea celor mai noi și calitative tehnologii. de marketing.
Pentru interacțiunea activă cu publicul țintă și cu structurile orașelor, recurgem la tehnologiile informaționale moderne. Reclama  și publicații in surse binecunoscute pe Internet ajută la îmbunătățirea activităților agenției EGO Imobil.
- La semnarea tranzacțiilor imobiliare oferim asistență începînd cu evaluarea imobilului sau analiza ofertelor active și însoțirea nemijlocită cu consultanță la fiecare etapă și până la încheierea cu succes a tranzacției.
- Abordare transparentă și informativă în cadrul tranzacțiilor imobiliare.
Fiecare acțiune a agentului este relatată clientului. În timpul procesului, expertul va explica toate aspectele care afectează aspectele juridice și fiscale. Și pentru asta nu va trebui să plătiți bani!
- Introducerea inovațiilor. Cele mai recente tehnologii ne permit să ajungem la un nivel înalt de deservire a clienților, ceea ce înseamnă o muncă rapidă și eficientă, costuri financiare minime și rezultate maxime.
- Complexitatea acțiunilor. Executăm toate procedurile legate de imobiliare: colectarea documentelor necesare, estimarea costului locuințelor, colaborarea cu viitorii cumpărători, crearea unor sisteme mai bune pentru transferul de finanțare, auditul juridic a locuințelor. Serviciile noastre au fost în mod repetat remarcate de clienți mulțumiți și de evaluări profesionale pe piața imobiliară. În timpul existenței companiei s-au efectuat  un număr mare de tranzacții și toate cu succes.